Het klinkt misschien wat vreemd maar ik heb de kruiden mix deze x zo gekocht, en moet zeggen dat deze mij 100% mee viel.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Recept Afdrukken
Buikspek
Het klinkt misschien wat vreemd maar ik heb de kruiden mix deze x zo gekocht, en moet zeggen dat deze mij 100% mee viel. Zeker voor herhaling vatbaar.
Porties
Ingrediënten
  • 1 kg Buikspek zonder zwoerd
  • 1 zakje peking eend kruiden mix koop bij de toko
Porties
Ingrediënten
  • 1 kg Buikspek zonder zwoerd
  • 1 zakje peking eend kruiden mix koop bij de toko
Instructies
  1. We beginnen met het buikspek, deze moet 24 uur in de peking eend marinade. Gewoon ruim instrooien met deze droge marinade. Afdekken en de koeling in.
  2. Steek de bbq aan indirect 130 graden. Kern vast zetten op 63. Leg het gemarineerde buikspek op de bbq, en laat deze garen naar 63 graden. Na het behalen van deze temperatuur pak je het in en laat je het door garen naar 72 ingepakt in aluminiumfolie. Haal het van de bbq laat het aluminiumfolie zitten en laat het rusten 30-45 min.
  3. De nasi goreng Marineer de kip in wat ketjap en de gewoon zoet rub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *