Buikspek
Het klinkt misschien wat vreemd maar ik heb de kruiden mix deze x zo gekocht, en moet zeggen dat deze mij 100% mee viel. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ingrediƫnten
  • 1kg Buikspek zonder zwoerd
  • 1 zakje peking eend kruiden mixkoop bij de toko
Instructies
  1. We beginnen met het buikspek, deze moet 24 uur in de peking eend marinade. Gewoon ruim instrooien met deze droge marinade. Afdekken en de koeling in.
  2. Steek de bbq aan indirect 130 graden. Kern vast zetten op 63. Leg het gemarineerde buikspek op de bbq, en laat deze garen naar 63 graden. Na het behalen van deze temperatuur pak je het in en laat je het door garen naar 72 ingepakt in aluminiumfolie. Haal het van de bbq laat het aluminiumfolie zitten en laat het rusten 30-45 min.
  3. De nasi goreng Marineer de kip in wat ketjap en de gewoon zoet rub.