Wij bieden vele mogelijkheden aan workshops aan en kan op elk gewenst niveau gegeven worden en kan eventueel worden aangepast naar uw wensen.

Ook is het mogelijk om een masterclass te volgen, met hele toffe items zoals hoe bereid je een wedstrijd steak.

We komen deze workshops bij u thuis, we maken dan ook gebruik van uw eigen BBQ zodat u met deze naar een hoger level kunt gaan. Uiteraard komen we ook op locatie bij u. (bedrijf terrein, winkel etc.)

Wij hebben ook een vaste locatie (Amstelveen) waar wij workshops geven, meer informatie hierover vind u in onze webshop

Voor elke workshop geld een minimale aantal van 6 betalende deelnemers, met een max van 12 afhankelijk en van de beschikbare ruimte. Meer deelnemers is mogelijk neem hiervoor contact met ons op, bij annulering binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt om 25% van de totaal som door te belasten. (i.v.m. onze bestelling aan inkopen)

Het is bij elke workshop de bedoeling dat de deelnemer(s) zelf alles bereiden en nuttigen onder begeleiding van een zeer ervaren Pitmaster/Grillmeister.

Trek niet je mooiste kleding aan, we werken immers met houtskool, vetten e.d. als je een BBQ schort hebt gebruik deze dan.

Wij verzorgen geen drank, hier zijn wij niet op ingesteld.

Reserveren of meer informatie stuur een mail naar: jeffrey@nlbbqrebel.nl

Check ook de webshop voor een Workshop bij onze locatie in Amstelveen.

BBQ Workshops

Pit master Secrets

Deze workshop is bedoeld voor de beginnende Pitmasters, we leren je om gaan met de BBQ, het vuur en de beheersing er van. uiteraard vertellen wij ook onze geheimen.

We vertellen ook meer over de verschillende soorten BBQ’s en houtskool en rookhout soorten die er zijn. En leren je de nieuwste technieken van het BBQen.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

We gaan uiteraard ook toffe dingen maken zoals: spareribs, gamba’s, burger, kip gerechten, sauzen, salade en wij nemen nog een verrassing mee die we gaan bereiden.

Prijs: € 89 p.p. 

Texas Style BBQ

In deze Workshop nemen we je mee naar de Texaanse keuken de bakermat van het BBQen met diverse wereld beroemde BBQ steden die zo hun eigen gerechten en smaken hebben.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers en leren je diverse technieken.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Wat ga je bereiden: Gumbo, Oesters, Rebel moonshine cocktail, Ribs, Steak, Bigger mac burger, Crispy potato, Buffalo chickenwings, Smores, Diverse sauzen, Marinades, Crabcakes, smoked salmon, Porkchops, Grasshopper pie, salade, Baked beans.

Prijs: € 99,50 p.p. 

Klassiek in een modern jasje

In deze workshop nemen we je mee naar de klassieke keuken, maar dan vertaald naar het bereiden met de BBQ, Smoker, Openvuur.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Een groot skala aan de oude klassiekers komen voorbij denk daarbij aan Boeuf Bourguignonne, ribeye entrecote, steak tartare, gerookte zalm, papillotte van vis, coquilles, piepkuiken, wafels, bread&butter pudding en diverse warme en koude sauzen en salades etc..

Prijs: € 99,50 p.p. 

Side & Bites

In deze workshop nemen we je mee naar side dishes en bites (hapjes), 2 items die vaak in een hoekje geschoven word maar daar zeker niet thuis hoort.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Je bereid een Amuse, oesters, coquille, unagi, soepje, cocktail, baked smashes potato, gerookte bloemkool, baked beans, gegrilde groentes, geblakerde prei, rosti, cocktail, quiche.

Prijs: € 99,50 p.p. 

De Oosterse keuken bij u thuis.

In deze workshop nemen we je mee naar de Oosterse keukens van Japan tot China en de vele landen die daar tussen zitten.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers, Hibachi grilli en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Je bereid: Rendang, yakitori, unagi, oesters, bulgogi, kreeft, gamba’s, groenten, soep, sauzen, sambal, sateh, ominomiyaki, spring rolls, boa bun, Bahn mi, salades.

Prijs: € 99,50 p.p. 

Uit het water

In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis en schaal en schelpdieren, we leren je deze te fileren, en geven een stukje warenkennis over deze items.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers, Hibachi grilli en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Je bereid: Krab, kreeft, mosselen, oesters, zalm, rond vis, platvis, soep, sauzen, dressing, handgrenates, bijlages en we sluiten af met een dessert.

Prijs: € 99,50 p.p.