BBQ Workshops: Ontdek de Kunst van Culinair BBQ-en

Altijd al de kneepjes van het BBQ-vak willen leren? Onze BBQ workshops nemen je mee in de wereld van smaak, vuur en techniek. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, wij bieden workshops voor ieder niveau. Ontdek de mogelijkheden van de kamado, braai, pizzaoven en smoker, en leer de geheimen van perfect grillen, roken en bakken.

De workshops kunnen plaatsvinden bij jou thuis of op locatie, en zijn geschikt voor groepen van minimaal 10 personen. We bieden een breed scala aan thema’s en mogelijkheden, zodat de workshop perfect aansluit bij jouw wensen. Denk aan vlees, vis, vegetarisch of zelfs pizza’s maken op de BBQ.

Onze BBQ-workshops zijn niet alleen leerzaam, maar vooral ook een culinaire beleving vol smaak en gezelligheid. Ideaal voor een teamuitje, vrienden- of familiebijeenkomst!

Ontdek de culinaire BBQ-ervaring en til jouw BBQ-skills naar een hoger niveau.

BBQ Workshops

Pit master Secrets

Deze workshop is bedoeld voor de beginnende Pitmasters, we leren je om gaan met de BBQ, het vuur en de beheersing er van. uiteraard vertellen wij ook onze geheimen.

We vertellen ook meer over de verschillende soorten BBQ’s en houtskool en rookhout soorten die er zijn. En leren je de nieuwste technieken van het BBQen.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

We gaan uiteraard ook toffe dingen maken zoals: spareribs, gamba’s, burger, kip gerechten, sauzen, salade en wij nemen nog een verrassing mee die we gaan bereiden.

Prijs: € 99,50 p.p. 

Ultimate USA BBQ

In deze Workshop nemen we je mee naar de Texaanse keuken de bakermat van het BBQen met diverse wereld beroemde BBQ steden die zo hun eigen gerechten en smaken hebben.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers en leren je diverse technieken.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Wat ga je bereiden: Gumbo, Oesters, Rebel moonshine cocktail, Ribs, Steak, Bigger mac burger, Crispy potato, Buffalo chickenwings, Smores, Diverse sauzen, Marinades, Crabcakes, smoked salmon, Porkchops, Grasshopper pie, salade, Baked beans.

Prijs: € 99,50 p.p. 

Klassiek in een modern jasje

In deze workshop nemen we je mee naar de klassieke keuken, maar dan vertaald naar het bereiden met de BBQ, Smoker, Openvuur.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Een groot skala aan de oude klassiekers komen voorbij denk daarbij aan Boeuf Bourguignonne, ribeye entrecote, steak tartare, gerookte zalm, papillotte van vis, coquilles, piepkuiken, wafels, bread&butter pudding en diverse warme en koude sauzen en salades etc..

Prijs: € 99,50 p.p. 

Side & Bites

In deze workshop nemen we je mee naar side dishes en bites (hapjes), 2 items die vaak in een hoekje geschoven word maar daar zeker niet thuis hoort.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Je bereid een Amuse, oesters, coquilles, verassend soepje, cocktail, backed smashes potato, gerookte bloemkool, baked beans, gegrilde groentes, geblakerde prei, rosti, cocktail, quiche etc..

Prijs: € 99,50 p.p. 

Asian BBQ workshop.

In deze workshop nemen we je mee naar de Oosterse keukens van Japan tot China en de vele landen die daar tussen zitten.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers, Hibachi grilli en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Je bereid: Rendang, yakitori, sushi, oesters, bulgogi, kreeft, gamba’s, groenten, soep, sauzen, sambal, sateh, ominomiyaki, spring rolls, boa bun, Bahn mi, salades, buikspek, yakitori, toridon gerechtje.

Prijs: € 115 p.p. 

Vis en schelp en schaaldieren

In deze workshop nemen we je mee in de wereld van vis en schaal en schelpdieren, we leren je deze te fileren, en geven een stukje warenkennis over deze items.

Je gaat werken met verschillende BBQ’s, Smokers, Hibachi grilli en open vuur.

Alles wat je bereid word opgegeten.

Je bereid: Krab, kreeft, mosselen, oesters, zalm, rond vis, platvis, soep, sauzen, dressing, handgrenates, bijlages en we sluiten af met een dessert.

Prijs: € 125 p.p.